Algemene elektriciteitswerken

CDES Services verzorgt de algemene elektrische installaties voor nieuwbouw alsook voeren wij vernieuwingen en aanpassingen door aan bestaande installaties. Eenvoudig gezegd zorgen wij ervoor dat de energie, die u nodig heeft om te kunnen functioneren, optimaal verdeeld wordt.

Zowel het ontwerp van de installaties, de bekabeling van de betreffende installaties, het installeren van alle machines en onderdelen, het maken en plaatsen van borden, de indienstname als de keuring en het onderhoud (o.a. thermografie) van de elektrische installaties worden door ons verzorgd.

Concreet gezien kan ons team u o.a. voorzien van de volgende diensten: kabelgoten, bekabeling, verlichting, stopcontacten en schakelaars, databekabeling, …

Bordenbouw

Onze medewerkers zijn dagelijks druk in de weer om hun elektrische kennis zo adequaat mogelijk toe te passen bij het bestuderen en het ontwerpen van elektrische schakelborden. 75% van deze borden worden gebouwd om te gebruiken gedurende allesomvattende projecten die door CDES Services werden aangegaan.

Toch is het perfect mogelijk om een op maat gemaakte schakelbord af te leveren dat voldoet aan alle specifieke behoeften van iedere klant afzonderlijk. Zo kunnen schakelborden gerealiseerd worden tot 3000 A.

We kunnen binnen de bordenbouw een onderscheid maken tussen energiedistributie (borden die zorgen voor de optimale verdeling van energie binnen een gebouw) en automatische processen (borden die zorgen voor de schakeling en sturing van machines of installaties, vb. verlichting, motoren, HVAC-installaties).

CDES Services heeft zijn knowhow in automatisatie vooral opgedaan in de automobielindustrie (Ford Genk), in petrochemische bedrijven en diverse professionele projecten.

In de industrie worden machines over het algemeen aangestuurd met PLC’s en die zijn daarmee een belangrijk onderdeel in de automatisering. CDES Services is gespecialiseerd in PLC-programmatie.

Verlichting

CDES Services profileert zich reeds jaren als specialist in algemene verlichting voor particulieren, winkels en bedrijven. Afgestemd op de vragen en noden van onze klant verlenen wij advies en staan wij in voor lichtstudies en lichtplanning rekening houdend met de stijl, vormgeving, lichtbehoeften en het budget van onze klanten.

Wij staan niet alleen in voor advies, lichtstudie en/of lichtplanning, maar wij kunnen ook een relighting programma aanbieden voor een bestaande verlichtingsinstallatie op basis van de nieuwste technologieën. De belangrijkste reden om een relighting te overwegen is de kostenbesparing die ze u kan opleveren.

Verlichting is meer dan een lampje installeren. Daarom is een voorbereidend gesprek ter plaatse van groot belang.

Domotica

CDES Services maakt gebruik van de volgende domoticasystemen: 

KNX
Dit systeem is compatibel met verschillende merken en eindproducten zoals: airco’s, rolgordijnen en schermen. Daarnaast wordt deze technologie ook vaak toegepast in de industriële sector.

Download hier de brochure

Dobiss
Dit is een kwalitatief en budgetvriendelijk systeem met diverse mogelijkheden.

Meer informatie

Teletask
Ten opzichte van Dobiss heeft Teletask een betere visuele weergave van bedieningspanelen die ze zelf produceren. Hierdoor zijn deze ook zeer gemakkelijk om in het systeem te integreren.

Meer informatie

Wenst u meer informatie? Dan kan u rekenen op ons professioneel advies!