Bordenbouw

De medewerkers van CDES Services zijn dagelijks druk in de weer om hun elektrische kennis zo adequaat mogelijk toe te passen bij het bestuderen en het ontwerpen van elektrische schakelborden. 75% van deze borden worden gebouwd om te gebruiken gedurende allesomvattende projecten die door CDES Services werden aangegaan.

Toch is het perfect mogelijk om een op maat gemaakte schakelbord af te leveren dat voldoet aan alle specifieke behoeften van iedere klant afzonderlijk. Zo kunnen schakelborden gerealiseerd worden tot 3000A.

We kunnen binnen de bordenbouw een onderscheid maken tussen energiedistributie (borden die zorgen voor de optimale verdeling van energie binnen een gebouw) en automatische processen (borden die zorgen voor de schakeling en sturing van machines of installaties, vb. verlichting, motoren, HVAC-installaties).

CDES Services heeft zijn knowhow in automatisatie vooral opgedaan in de automobielindustrie (Ford  Genk), in petrochemische bedrijven en diverse professionele projecten.

In de industrie worden machines over het algemeen aangestuurd met PLC’s en die zijn daarmee een belangrijk onderdeel in de automatisering. CDES Services is gespecialiseerd in PLC-programmatie.

Meer informatie of professioneel advies nodig?